ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΠΙΝΑ, ALPINA PAINTS INDUSTRY

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΛΠΙΝΑ

Πλαστικά & Ακρυλικά Χρώματα Οικοδομών

Πλαστικό 'Alpina' Extra

Πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Μεγάλη καλυπτικότητα. Εξαιρετική λευκότητα. Υψηλή απόδοση. Δίνει ομοιόμορφο πολυτελές ματ τελείωμα. Διατίθεται σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματος colourSystem της alpina. Δεν περιέχει αμμωνία.

Συσκευασίες: 750ml (κιβωτιο 12 τμχ), 3lt, 10lt

Πλαστικό 'Alpina' Super

Πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Εξαιρετική λευκότητα και καλυπτικότητα, καθώς και απόδοση. Δίνει λεία και βελούδινη επιφάνεια. Διατίθεται σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματος colourSystem της alpina. Δεν περιέχει αμμωνία.

Συσκευασίες: 750ml (κιβωτιο 12 τμχ), 3lt, 10lt

Πλαστικό 'Alpina' castel

Πλαστικό οικονομικό χρώμα εσωτερικής χρήσης. Μεγάλη καλυπτικότητα. Δίνει φωτεινό ματ τελείωμα. Διατίθεται σε χιλιάδες αποχρώσεις μέσω του συστήματος colourSystem της alpina. Δεν περιέχει αμμωνία.

Συσκευασίες: 3lt, 10lt

Αντιμουχλικό 'mould stop'

Πλαστικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας ειδικά σχεδιασμένο για τοίχους και ταβάνια σε χώρους με υδρατμούς και υγρασία, όπως η κουζίνα και το μπάνιο. Περιέχει ειδικές μυκητοκτόνες ουσίες που αποτρέπουν την ανάπτυξη μούχλας.

Συσκευασίες: 750ml (κιβωτιο 12 τμχ), 3lt, 10lt

Ακρυλικό Extra

100% ακρυλικό χρώμα υψηλής ποιότητας με εξαιρετικές αντοχές στις καιρικές συνθήκες. Υψηλή απόδοση, αδιαβροχοποιεί και προστατεύει, ενώ συγχρόνως αφήνει τις επιφάνειες να αναπνέουν. Είναι κατάλληλο για βαφές εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών. Δίνει λεία και στιλπνή επιφάνεια. Διατίθεται σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματος colourSystem της alpina.

Συσκευασίες: 750ml (κιβωτιο 12 τμχ), 3lt, 10lt

Ακρυλικό Super

Ακρυλικό χρώμα εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης. Έχει εξαιρετική πρόσφυση, άριστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, μεγάλη καλυπτικότητα και λευκότητα. Εύκολο στην εφαρμογή. Διατίθεται σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματος colourSystem της alpina.

Συσκευασίες: 750ml (κιβωτιο 12 τμχ), 3lt, 10lt

Ακρυλικό Castel

Ακρυλικό οικονομικό χρώμα υψηλής ποιότητας εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης. Αντέχει στις καιρικές μεταβολές. Μεγάλη καλυπτικότητα. Υψηλή απόδοση. Εύκολο στην εφαρμογή. Διατίθεται σε χιλιάδες αποχρώσεις μέσω του συστήματος colourSystem της alpina.

Συσκευασίες: 3lt, 10lt

Σιλικονούχο Ακρυλικό 'Silicon'

Ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης με βάση σιλικονούχες ακρυλικές ρητίνες. Είναι ιδανικό για σπίτι με αυξημένη υγρασία και ακραίεςκαιρικές συνθήκες. Η προηγμένη του σύνθεση εμποδίζει αποτελεσματικά την εξωτερική υγρασία να εισέλθει στο εσωτερικό του τοίχου, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στο νερό να διαφύγει με τη μορφή υδρατμών, επιτρέποντας στον τοίχο να 'αναπνέει'.

Συσκευασίες: 3lt, 10lt

Υδρόχρωμα

Υδρόχρωμα με εξαιρετική λευκότητα και καλυπτικότητα. Είναι κατάλληλο για τη βαφή εσωτερικών επιφανειών (ταβάνια κουζινών υπνοδωματίων κ. λ. π) και γενικά όπου δεν απαιτούνται αντοχές στο πλύσιμο. Διατίθεται σε χιλιάδες αποχρώσεις μέσω του συστήματος colourSystem της alpina.

Συσκευασίες: 3lt, 10lt

Ρελιέφ

Ανάγλυφο διακοσμητικό επίχρισμα μεγάλης αντοχής εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης. Έχει μεγάλη πρόσφυση στις επιφάνειες εφαρμογής προσθέτοντάς τους στεγανωτικές ιδιότητες με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

Συσκευασίες: 5kg, 15kg

Γραμμωτό

Διακοσμητικός και προστατευτικός σοβάς για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Δίνει μια θαυμάσια και μεγάλης αντοχής επιφάνεια. Εφαρμόζεται με σπάτουλα και τριβίδι.

Συσκευασίες: 5kg, 15kg

Μονωτικό Ταράτσας 'water shield'

Μονωτικό ελαστομερές ακρυλικό 100% για στεγανοποίηση ταρατσών, υδρορροών, αρμών κ. λ. π. Με σύνθεση υψηλών προδιαγραφών αντέχει στις ακραίες καιρικές συνθήκες παραμένοντας ελαστικό στο πέρασμα του χρόνου. Έχει τη δυνατότητα να γεφυρώνει υπάρχουσες και μελλοντικές ρωγμές.

Συσκευασίες: 750ml (κιβωτιο 12 τμχ), 3lt, 10lt

Μονωτικό Τοίχων 'Extra Elastic'

Ειδικό ακρυλικό, μονωτικό και χρώμα μαζί, που προσφέρει εξαιρετική στεγάνωση των εξωτερικών τοίχων από την υγρασία. Είναι ιδανικό για νέες και παλαιές κατοικίες με προβλήματα από τριχοειδή και μικρορωγμές. Χάρη στην ειδική του σύνθεση είναι σκληρό επιφανειακά, ενώ διατηρείται πολύ ελαστικό στο βάθος, ακολουθώντας τις συστολές και διαστολές του τοίχου. Διατίθεται σε απεριόριστες αποχρώσεις μέσω του συστήματος colourSystem της alpina.

Συσκευασίες: 750ml (κιβωτιο 12 τμχ), 3lt, 10lt